WAAROM IS DIT

WAAROM HUIZEN VAN ZEGEN;   Er is vooral in deze tijd steeds meer behoefte aan open huizen van mensen en gezinnen die tot zegen willen en kunnen zijn voor hen die zij ontmoeten op hun werk, op school of onderweg, op de sportvereniging of tijdens de contacten in de buurt.  Op die manier willen wij er in Boskoop en omgeving zijn voor elkaar én voor mensen die God in Jezus Christus willen leren kennen. Zo doende,  in de ontmoeting met elkaar, mogen wij hen uitnodigen om hun levens in Zijn Handen te leggen en rust te krijgen voor het nu en voor " het straks ".   

WIL JIJ ONS DAARBIJ HELPEN;   De uitnodiging aan mensen om mee te gaan op ontdekkingsreis naar een ons Beloofd Land kan op vele manieren en op elke dag gestalte gegeven worden maar dient altijd ongedwongen en vrijblijvend te zijn.  Wil jij ons helpen om er te zijn voor de ander ? Vraag er ons gerust om.

HOE ;   Daarover vertellen wij, als jij wilt,  graag meer zodra we elkaar ontmoeten. Bij jou, bij ons, of zomaar onderweg, op een bankje in het park of op de markt, of in een plaatselijk Café.  Spreek vrijmoedig anderen aan, of ontvang ze eens thuis voor een gesprek. Met koffie of thee, of een bord erwtensoep in de winter, open monden en open harten tegelijk.  

OF ANDEREN HELPEN OM VOLGELING VAN JEZUS TE WORDEN;   Voor hen die dat willen worden, of daar eens over willen nadenken of spreken, zijn de woorden van de Heer Jezus VOLG GIJ MIJ een schitterend advies. Zo willen wij die reeds onderweg zijn en achter Hem aangaan en hen die volgeling zouden willen zijn een tijd met ons laten "meelopen" om hen te laten zien wat reden en bedoeling is, én dat volgeling zijn rust- en richting geeft voor je leven en je eeuwigheid.

WIL JIJ JE OPGEVEN ALS HUISKERK LEIDER OF ALS DEELNEMER AAN EEN GROEP; Verlang jij daarnaar ? Wil jij meehelpen ?  Voor ieder is plaats om te dienen en te zegenen en gezegend te worden. Meldt je vrijblijvend aan. Of nodig ons eens uit om thuis kennis te maken en uit te leggen hoe jouw huis een huis van zegen kan zijn. Iedereen mag zich melden om te ontdekken hoe je een stukje kerk in eigen huis kunt zijn en hoe je een leerling (discipel) van Jezus kunt worden. Zie ook; https://youtu.be/7KLcplzmQfI

DE KERK; DAT BEN JIJ:  kijk eens bij wie en in wiens huis lang geleden de kerk al in eigen huis aanwezig was. https://www.instagram.com/p/B61qUvHlWis/                 

Ooit zullen alle gelovigen in Christus verenigd zijn. Zorg dat je daarbij bent. Tot die tijd zullen er vele kerken- en plaatsen van samenkomst zijn. En huizen waarbinnen je elkaar kunt ontmoeten en voorthelpen op weg naar het Grote Ogenblik.

Deel deze pagina