Over discipelschap en leren er te zijn voor wie je nodig hebben:

Bekijk deze korte video eens en geef je via het contactformulier eens op voor meer informatie hierover.  https://youtu.be/7KLcplzmQfI   Of geef gelijk je belangstelling door dat je mee wilt gaan doen aan informele discipelschaps trainingen.

Discipel zijn is leerling zijn en volgeling van Jezus tegelijk. Om te ontdekken hoe je anderen ontspannen over God's Koninkrijk kunt vertellen.  De mogelijkheid bestaat ook om met ons mee te doen bij de diverse activiteiten welke we weer hebben, of binnenkort weer hopen op te pakken .Zoals o.a: 

Present zijn bij openlucht samenkomsten op Landgoed Bentwoud of in openbare ruimten zoals;  cafésessies,  kinderboerderij zondag ochtenden,  Theetuin 't Woutje,  de Groene Kathedraal en vanaf januari 2023 ben je welkom in De Opperzaal in Boskoop. www.deopperzaal.nl 

Hier ontdek je hoe je heel eenvoudig contact kunt leggen met mensen en hen kunt helpen de Weg tot God te vinden. We dringen bij niemand onze boodschap op en hechten eraan om eerst harten te openen en vriendschappen te bewerken. Soms met muziek, soms met een goed gesprek. Soms met een kop koffie of een warme maaltijd,  en waar nodig met raad en daad om de ander voort te helpen op zijn- of haar weg. 

Wil je deelnemer zijn aan een huiskerkgroep, of een bijbelstudiegroep, of een groep van mensen die er voor elkaar willen zijn ?  Vraag erom via het contactformulier en we informeren je over tal van mogelijkheden. Ook als je een huiskerkgroep wilt beginnen.

ALPHACURSUS IN BOSKOOP;                                                                                                  Doe mee, of nodig anderen uit om deel te nemen aan de Alphacursus die voorjaar 2022 gaat starten in Boskoop. Zie de uitnodigingsvideo hierbij; https://www.youtube.com/watch?v=eBBpsEmygFc&t=1s 

Deel deze pagina