WAAR KAN JE ONS VINDEN

WAAR KAN JE ONS VINDEN:  HELAAS MOETEN WE MELDEN DAT VEEL ACTIVITEITEN ZOALS HIERONDER BESCHREVEN ZIJN TOT NADER ORDER ZIJN OPGESCHORT.  MAAR WIE BEHOEFTE HEEFT AAN CONTACT MAG ONS ALTIJD MAILEN OF BELLEN.  De huizen van zegen vindt je op verschillende adressen in Boskoop. Bij velen die het goede voor hebben met hun buurt of samenleving. Burenhulp. Buurtpastoraat. Wijk contactpersonen. Gewoon om er te zijn voor de ander. Veel adressen zullen vertrouwelijk bekend gemaakt gaan worden is het idee en zo zullen velen er zijn voor elkaar. DIK VOOR ELKAAR DUS !

OPGESCHORTE BIJEENKOMSTEN OP ZONDAGMORGEN IN DE KINDERBOERDERIJ;  Eén van de adressen waar we er voor de ander én voor elkaar willen zijn is het gebouwtje van de Kinderboerderij De Contactweide in Snijdelwijk.  We willen daar zijn voor hen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan maar die wel graag rond de tafels met koffie, thee en limonade bijeen willen komen om naar elkaar te luisteren, en misschien ook willen weten hoe God ons Vrede aanbiedt en gerustheid in deze woelige tijd.  Heb je een hart van vrede weet je dan welkom in de Kinderboerderij en kerkbezoekers die even geen samenkomsten hebben zijn uiteraard ook hartelijk welkom. Neen, geen dominee of meneer pastoor, maar Een Luisterend Oor. 

Zodra de kinderboerderij bij versoepeling van de maatregelen de ruimte weer vrijgeeft willen we een nieuwe start maken en hopen we dat velen zullen binnen komen. Wij zien uit naar wijkbewoners die tijdens kinderboerderij zondagochtenden willen meehelpen jonge gezinnen te ontvangen. 

6 september 2020 kwamen wij samen met veel Volgelingen van Jezus bijeen in het Bentwoud om samen God te prijzen. 

1e Paasdag 2021 mochten we een ochtendlang in het Bentwoud bezoekers laten genieten van blijde Paaszang aangeboden via een enorm LED scherm. Het werden ontroerende uren waarvan via ongedachte kanalen in de media gewag gemaakt is. Bijzonder !  Nos journaal. RTL4 Nieuws. Wakker Nederland. TV West. en meer.

Nu OP naar 2e Pinksterdag 2021. Dan hopen we van 15.00 tot 17.00 een Pinkster Sing In te gaan houden. "Pinkstervuur in de natuur ".  NB: Deze viel aan het begin in het water maar omdat het Pinkstervuur niet gedoofd werd gaan we DV. in september " in de herhaling ".  Enkele weken later mochten wij opnieuw onze Pinksterliederen laten opstijgen vanaf die heuvel in het Bentwoud. 

EN NA DE VERRUIMING VAN DE MAATREGELEN IN DE HORECA !                                      Tweede Pinksterdag 2020 waren we vanaf 12.00 aanwezig zijn bij Theetuin 't Woutje. We namen alle overheidsmaatregelen in acht. Binnen maks. 30 gasten. Buiten maks. 100 gasten en op anderhalve meter afstand van elkaar. En, Hein de Graaf verraste ons met zijn vriendelijke muzikale klanken. Hazerswoude. Ook daar zit muziek in !

De bedoeling is dat er bij het gezellig samenzijn met levende muziek harten open gaan en er zinvolle ontmoetingen zullen plaatsvinden als mogelijke aanloop naar meer voor wie dat wil.   Wil je graag eens van mens tot mens van gedachten wisselen dan kan dat. Bel eens naar 0640286364 of stuur je (aan)vraag via het contactformulier naar ons in.

En het Feest gaat maar door daar in Theetuin 't Woutje. EEN IMPRESSIE. We hebben al weer enkele ontmoetingsmiddagen achter de rug daar. En zondagmiddag 9 augustus ontvingen we er tientallen mensen die ook een rondvaart*  meegemaakt hebben en DV. 23 augustus doen we dat weer want er zijn activiteiten genoeg te bedenken om mensen te ontmoeten. Mensen die God nodig hebben en die we " gaandeweg " mogen ontmoeten en aan mogen weggeven van waaruit we mogen uitdelen.   

Inmiddels, oktober 2020, mogen we zeggen dat we aldaar een 10tal activiteiten achter de rug hebben met steeds ca. 20 tevreden bezoekers. En er liggen al andere activiteiten te wachten op uitvoering. In 2021 zijn er reeds meerdere activiteiten georganiseerd. Vraag ons er gerust om en doe mee. Zie; www.kluppen.nl   

WIE WIL ER KOMEN MUSICEREN OP HET OPEN PODIUM IN OF OP ANDERE GEZELLIGE LOKATIES.  Als er muzikanten zijn ( amateurs en Pro's ) die wel eens bij ons willen komen spelen dan nodigen wij hen uit om hun spel op het Open Podium te komen vertolken. Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld wie je bent. Wat je kunt. En met welk instrument.  Binnenkort meer duidelijkheid over deze activiteit in ons fraaie Boskoop, en dat vooral als aanloop naar meer ontmoetingen met elkaar, en naar we hopen aan het eind van dit jaar of ergens in 2021 bijzondere optredens in het Floratheater. ( Alles onder voorbehoud dan vanwege de crisis ).

Wil je ZODRA DAT WEER KAN waar dan ook gewoon met ons mee jammen ? Laat dan van je horen. Of kom.    En weet je een plek waar we van tijd tot tijd muziek kunnen maken ? Laat het weten.

ZIJN ER VRAGEN ?  Waarom we zoveel verschillende dingen organiseren ? Nou, we willen zoveel mogelijk mensen bereiken en de drempels wegnemen voor hen.  Bel dan gerust  naar 0640286364.  Roland Jaap van der Straaten. Of stuur een e-mail naar straatrj@hotmail.com   

Route naar Theetuin 't Woutje in Hazerswoude-Dorp. https://www.google.com/maps/place/Theetuin+'t+Woutje/@52.1211297,4.5628807,12z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xa9e1e9365c0aa96d!8m2!3d52.1061098!4d4.6294928

ZIE OOK EENS WAAR NU WÉL WÁT GAANDE IS AL IS HET ZICH VANWEGE CORONA INHOUDELIJK OOK AAN HET AANPASSEN DAARAAN ; Boskoop. Daar zit muziek in. https://www.facebook.com/groups/426483188289031/

Voorts is er per 12 maart 2021 een overkoepelende FBGroep gemaakt. Kijkt u maar. https://www.facebook.com/groups/3785327088225204